Política de privacitat

1. Recollida de dades i consentiment per el seu tractament

Donant compliment a la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que se sol·liciten en els nostres formularis o que ens pugueu facilitar per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic s’inclouran en els nostres fitxers de dades personals, el responsable i titular dels quals és l’EDITORIAL UOC (OBERTA UOC PUBLISHING, SL). Així mateix, quan una persona emplena qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol·liciten i n’accepta l’enviament o ens envia un correu electrònic amb dades personals, autoritza i consent expressament l’EDITORIAL UOC a tractar i incorporar en els nostres fitxers les dades personals facilitades i totes les dades que es generin en relació amb l’ús dels diferents productes o serveis que s’ofereixen en aquesta pàgina web, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressades a continuació.

Així mateix, us informem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i que els nostres fitxers estan legalment inscrits en el registre general de l’Agència de Protecció de Dades.

OBERTA UOC PUBLISHING no es responsabilitza del tractament de les vostres dades personals en les pàgines web a les quals pugueu accedir a través dels diferents enllaços que conté la nostra pàgina web.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, i hi queden sotmesos tant els nacionals com els estrangers que utilitzin aquesta web.

 

2. Finalitats del tractament

Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen. Mai no seran utilitzades amb una finalitat diferent d’aquella per a la qual han estat cedides, i en cap cas no esteu obligats a facilitar-nos-les. Tanmateix, són absolutament necessàries per a poder portar a terme els serveis que us oferim.

Llevat que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari emplenar tots els camps de cada formulari, per a la qual cosa l’usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a l’EDITORIAL UOC o a qualsevol tercer emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o amb dades de tercers.

La nostra pàgina web obté les vostres dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis a través del correu electrònic i amb les següents finalitats:

a) Mitjançant l’enllaç «Registrar-se» us sol·licitem les vostres dades personals amb la finalitat de trametre la compra de la publicació escollida. Us informem que, a l’efecte de comprovar la veracitat de les dades aportades en les compres contra reemborsament, podem posar-nos en contacte amb vosaltres per mitjà de les dades facilitades. Les vostres dades seran incorporades a un fitxer de clients.

b) Mitjançant l’enllaç «Serveis editorials» us sol·licitem les vostres dades personals amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vosaltres per a informar-vos dels nostres serveis de realització editorial. Les vostres dades seran incorporades a un fitxer comercial.

c) Mitjançant l’enllaç «Publica amb nosaltres» us sol·licitem les vostres dades personals amb la finalitat que a través de l’adreça ediuoc@uoc.edu ens indiqueu el vostre nom, adreça electrònica i telèfon de contacte, títol de l’obra proposada, una breu descripció i un índex detallat per a posar-nos en contacte amb vosaltres. Les vostres dades seran incorporades a un fitxer comercial.

d) Així mateix, posem a la disposició de l’usuari el formulari «Contacta’ns» i la nostra adreça de correu electrònic amb la finalitat que ens sol·liciteu qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. Si incloeu dades personals al vostre correu electrònic, o la vostra adreça conté dades personals, ens autoritzeu a incorporar-les als nostres fitxers corresponents, si l’EDITORIAL UOC ho considera convenient, que estan regulats per les polítiques de privadesa presents.
 
e) Activitats Comercials: Quan la persona interessada tramet les dades personals i l’adreça electrònica a l’EDITORIAL UOC, n’autoritza expressament la utilització a l’efecte de comunicacions periòdiques per correu electrònic, incloent-hi expressament les que l’EDITORIAL UOC dugui a terme amb les finalitats descrites, i per a informar-vos de les nostres activitats i productes editorials; això sí, sempre amb caràcter revocable. Les vostres dades seran incorporades a un fitxer comercial.

f) Podeu enviar currículums per a poder participar en els nostres processos de selecció presents i futurs. Les vostres dades seran incloses en els nostres fitxers de recursos humans.
 
OBERTA UOC PUBLISHING es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers.

 

3. Drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les teves dades personals

L’usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en els fitxers de l’EDITORIAL UOC, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, en els termes establerts per la Llei, dirigint-se a: OBERTA UOC PUBLISHING, SL, Avinguda Tibidabo, 39-43, 08035 de Barcelona.

És important que perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació; en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

Considerem que si no cancel·leu expressament les vostres dades personals dels nostres fitxers, continueu interessats a seguir incorporats als mateixos fins que siguin adequats a la finalitat per a la qual es van obtenir, i mentre OBERTA UOC PUBLISHING ho consideri oportú.

 

4. Seguretat

OBERTA UOC PUBLISHING, en resposta a la confiança dipositada en nosaltres i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidencialitat que requereixen les vostres dades personals, us informa que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a salvaguardar-ne la seguretat, tal com exigeix la normativa vigent que regula el reglament de mitjans de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Tota transmissió de dades personals i bancàries per a la realització de compres de publicacions es fa amb mètodes de xifratge de dades i amb certificat de servidor segur SSL.

 

5. Cessió de dades

Us informem que les vostres dades són tractades confidencialment i que només són utilitzades internament i per a les finalitats indicades, de manera que no les cedim ni comuniquem a cap tercer, a excepció que l’usuari ens ho autoritzi expressament i en els casos legalment previstos.

Les vostres dades seran comunicades únicament als proveïdors necessaris per a la tramitació de les compres fetes. Tots aquests proveïdors actuen com a encarregats de tractament de les dades de l’EDITORIAL UOC i tenen signats els corresponents compromisos de confidencialitat.

 

6. Galetes

EDITORIAL UOC (OBERTA UOC PUBLISHING) únicament utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació, en tractar galetes d’anàlisi us hem sol·licitat el vostre consentiment per al seu ús, i en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar-hi el seu consentiment o no.

De totes maneres, us informem que podeu activar o desactivar aquestes galetes seguint les instruccions del vostre navegador d’internet.

 

7. Comunicacions comercials per correu electrònic

En compliment de l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials per mitjà del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels seus destinataris, us informem que l’acceptació d’aquestes condicions d’ús i política de privadesa implica la vostra autorització expressa per a enviar-vos els nostres enviaments informatius, comercials, publicitaris i promocionals per aquest mitjà i a l’adreça facilitada. Tanmateix, si no voleu rebre les nostres comunicacions comercials a través del correu electrònic, podeu sol·licitar-ho en l’enviament comercial que vulgueu seguint les instruccions que s’indiquen en cada enviament.

 

8. Modificació d'aquesta política de privadesa

La present política de privadesa ha estat establerta amb data 09/09/2014. OBERTA UOC PUBLISHING es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en un futur d’acord amb el seu criteri, o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial. Si l’EDITORIAL UOC introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l’usuari podrà tenir coneixement de la política de protecció de dades. Sigui com sigui, la relació amb els usuaris es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s’accedeix al lloc web i, en conseqüència, és obligatòria la seva lectura cada vegada que ens faciliteu les vostres dades mitjançant la nostra web www.editorialuoc.com.