Ajuda llibres digitals

Un cop feta la compra, podràs veure els llibres que has adquirit fent clic a la secció «Els meus llibres» del menú principal.

Podràs baixar els llibres en format digital (tant PDF com EPUB) fent clic al botó «Descarregar» i llegir-los en els teus propis dispositius.

 

1. Descàrrega i lectura offline

Els llibres en format digital es poden llegir a l’ordinador, al portàtil, a la tauleta (iPad i Android), al mòbil (iPhone i Android) o al dispositiu eReader gràcies al sistema Adobe Digital Editions.

Per a poder llegir els teus llibres en format digital sense estar connectat a internet necessites un ID d’Adobe i tenir instal·lat el programa Adobe Digital Editions (Descarregar).

 

Com funciona la descàrrega amb Adobe Digital Editions?

 1. Descarrega el programa de lectura dels teus llibres digitals

  Per a llegir els teus llibres digitals (PDF i EPUB) has de baixar el programa Adobe Digital Editions.

  Per a completar la baixada, necessitaràs crear una identificació d’Adobe per a protegir i assegurar els drets d’autor. Podràs baixar el mateix llibre en sis equips i sis dispositius utilitzant el mateix compte d’Adobe Digital Editions.

  (Nota: En la instal·lació hauràs d’autoritzar el teu equip a un compte d’Adobe Digital Editions. Si no ho has fet, pots fer-ho més tard des del menú d’Adobe Digital Editions 2.0 anant a «Ajuda» > «Autoritzar equip» (en versions anteriors a la 2.0, a «Biblioteca» > «Autoritzar equip») abans de començar la baixada. Un cop fet això ja podràs començar a llegir!).

 2. Afegeix el teu llibre (PDF o EPUB) a la biblioteca d'Adobe Digital Editions

   

  Programa de Adobe Digital Editions

   

  Has baixat Adobe Digital Editions? Perfecte! El pas següent és afegir el teu llibre a la biblioteca del programa.

  Per a baixar els llibres de les teves comandes t’has de dirigir a l’apartat «Els meus llibres», on trobaràs la llista de tots els llibres que has adquirit. És possible que els enllaços triguin uns minuts a generar-se. Si després de fer la compra la teva comanda no apareix a la llista, torna a entrar-hi al cap d’uns minuts.

  Començar a llegir els llibres és senzill: fes clic a «Descarregar» i obre la baixada a Adobe Digital Editions. El teu ebook s’incorporarà a la teva biblioteca d’Adobe automàticament. Per a comprovar-ho pots anar a Adobe Digital Editions i veuràs que el teu llibre s’ha incorporat a la biblioteca.

   

  Lector de streaming

   

  (Nota: El format EPUB no és compatible amb els dispositius Kindle).

  Si tens més dubtes sobre el programa, pots resoldre’ls a la web d'ajuda de Adode o bé posar-te en contacte amb nosaltres. També pots consultar la pàgina oficial d’Adobe.

   

   

  2. Lectura en el núvol

  En el cas dels llibres en format EPUB, també podràs gaudir directament de la lectura en línia al teu ordinador a través del nostre programa de lectura en streaming fent clic al botó «Llegir» des de l’apartat «Els meus llibres».

   

  Sistema de lectura en streaming