Publica amb nosaltres

Assajos, guies, manuals, memòries, projectes o treballs de final de grau. A l’Editorial UOC ens oferim a publicar la teva obra garantint-te la màxima qualitat, tenint cura del procés editorial de principi a fi, assessorant-te en tot moment i, per descomptat, sempre vetllant pels teus drets com a autor.

Siguis un autor novell o experimentat, pots publicar el teu original amb nosaltres. Som un dels segells editorials universitaris millor valorats actualment pel baròmetre del CSIC i comptem amb més de 20 anys d’experiència i més de 2.000 títols publicats.

El nostre procés de publicació és fàcil i efectiu, te l’expliquem en 5 passos molt senzills

L’autor ens envia l’original, el valorem i li fem arribar un pressupost adaptat al seu original però amb les característiques tècniques dels nostres llibres més venuts. Si l’autor desitja fer canvis en les característiques habituals realitzarem els ajustos necessaris per tal que el llibre resulti finalment com l’autor s’havia imaginat.
Una vegada acceptat el pressupost, li enviem a l’autor per a que el signi i ens el retorni. Aquest pas és important ja que a partir d’aquest moment comencen a comptar els 120 dies laborables que trigarem en editar i imprimir el llibre.
Aquí es detallen les condicions contractuals que inclouen els exemplars que l’autor desitja rebre, el percentatge de drets d’autor per el llibre en paper i en digital, els anys de durada, els idiomes i el territori de la cessió.
Un equip de correctors, editors, maquetadors i dissenyadors sota la supervisió d’un director de projecte vetllaran perquè l’original es converteix en el llibre que tots desitjaríem tenir. L’autor podrà suggerir qualsevol canvi que cregui adequat durant la revisió de galerades. Tot el procés es realitza online, cosa que ens permet publicar llibres d’autors residents a qualsevol indret del món. Una vegada haguem rebut el vistiplau de l’autor, l’enviarem a impremta.
Després de la impressió procedim a l’enviament d’exemplars de cortesia, la promoció pel llibre i el seu autor i la comercialització del llibre als punts de venda (distribució física i digital).

Editorial UOC

Escriu-nos a ediuoc@uoc.edu i ens posarem en contacte amb tu per sol•licitar el teu consentiment en compliment de l'RGPD.

O si ho prefereixes registra't com a usuari de la nostra web i contacta des del Centre d'atenció a l'usuari (CAU) directament amb nosaltres.


Editorial UOC (Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya)
Rambla del Poblenou, núm. 156
08018 Barcelona
Tel. 93 486 39 69
CIF: G60667813
ediuoc@uoc.edu


Reconeixement acadèmic al obtenir 3 ISBN per cada original publicat: un pel llibre físic, un pel PDF i un per l’e-Pub.

UOCPress - Comunicación

Dircom

Distribució nacional i internacional. La distribució del llibre físic es realitza a Espanya i Hispanoamèrica (Mèxic, Argentina, Colòmbia, Xile, Perú, etc.) a través de la nostra xarxa de distribuïdors, i a tot el món a través del nostre web www.editorialuoc.com i de les principals llibreries online com Amazon o Casa del Libro.

Comercialització del llibre digital. Venem els exemplars digitals a través de les principals plataformes agregadores: Amazon, Apple, Bluebottle, Casa del Libro - Tagus, Casalini, Dawsonera, Digitalia, Digital Books, e-Libro, El Corte Inglés, Google Play, Liberdrac i Odillo.

Difusió i promoció. Oferim als nostres autors la difusió que necessiten. Tenim un departament de comunicació format per especialistes en mass media i xarxes socials. També disposem d’espais públics únics per a fer presentacions de llibres a llibreries de Barcelona (Documenta), Granada (Librería de la Universidad), Madrid (Librería del BOE) i Santiago de Compostela (Gallaecia).