Filtrar per

Idioma

Col·lecció: UOC Business School

Elements 1 a 3 d'un total de 3
Sostenibilitat: el nou motor de la innovació Anna  Buxaderas i Rierola, Ariadna Benet i Mònico

Sinopsi

Segurament us preguntareu si no s'ha parlat prou de sostenibilitat i si cal llegir un altre llibre que, tot i ser breu, insisteix en el tema. Actualment, la sostenibilitat s'observa com un motor d'innovació i millora empresarial. Per això, en comptes de parlar de les conseqüències negatives del model socioeconòmic actual i la necessitat d'adoptar pràctiques més sostenibles a fi d'evitar un col·lapse social i mediambiental, aquest llibre incideix en les oportunitats que resulten de la transició empresarial cap a la sostenibilitat o creació d'un nou paradigma empresarial. La introducció demostra com la transformació cap a la sostenibilitat permet que les empreses passin a funcionar com a part d'un sistema tancat, la biosfera, i alhora creïn valor i obtinguin beneficis econòmics de solucionar problemes reals. Els nou casos de Pimes catalanes exposats il·lustren les etapes del procés de transformació, les dificultats i els beneficis obtinguts, i ofereixen eines concretes i efectives als empresaris perquè puguin comprendre i adaptar-se al nou paradigma emergent que té la potencialitat d'afavorir els que s'hi apuntin i d'esborrar del mapa els que l'ignorin.

Veure fitxa

Paper 15.00 €
Epub 6.99 €
Pdf 15.00 €

Reiniciar. Fotografías de la crisis económica Joan Miquel Piqué-Abadal

Sinopsi

Se han escrito millones de páginas sobre la crisis; se han puesto sobre la mesa centenares de teorías sobre el pasado, el presente y el futuro; se han señalado culpables, víctimas, y responsables. Seguramente ya se ha dicho prácticamente todo. Por esto, "Reiniciar" es un libro diferente, que aporta serenidad, espíritu positivo y visión estratégica, tres cualidades que actualmente son bastante escasas y que hace falta promover. Producto de cuatro años de reflexiones instantáneas desde el interior de la crisis económica, fotografías del momento y de cada situación, este libro plantea claves para entender mejor el momento que vivimos y quiere implicar al lector por tal que, entre todos, encontremos los caminos que nos traigan hacia un nuevo modelo económico.

Veure fitxa

Paper 14.00 €
Epub 6.49 €
Pdf 14.00 €

Emprendre en clau de competències. El perfil em... Marta Zaragoza Domingo

Sinopsi

Aquest llibre pretén ser una eina, tant per a aquelles persones que vulguin engegar un procés emprenedor com per a aquelles persones empresàries que vulguin revisar la direcció estratègica de la seva empresa, a partir d'un marc teòric i metodològic que els permetrà avaluar les seves competències, o sigui, el conjunt integrat de coneixements, habilitats, aptituds i actituds necessaris per crear, consolidar i fer créixer un projecte. Per altra banda, també permet analitzar tot un conjunt de factors, personals i estructurals, que afecten de manera positiva i/o negativa un projecte emprenedor o empresarial. La metodologia que s'exposa en aquestes pàgines ha estat fruit d'un procés d'investigació i recerca intradisciplinar en l'àmbit de l'emprenedoria i de l'empresa. Per tant, ha estat el resultat d'adaptar una metodologia contrastada a nivell europeu en l'àmbit de la orientació professional i d'acompanyar i donar suport a gairebé un miler de persones emprenedores i empresàries.

Veure fitxa

Paper 14.00 €
Epub 6.49 €
Pdf 14.00 €

Elements 1 a 3 d'un total de 3