Una paraula val més que mil imatges

Una paraula val més que mil imatges

Copywriting per persuadir les audiències

Jordi Caballé May

Col·lecció: Manuals
Número: s/n

Dades del llibre

ISBN: 9788491809890
Publicació: 03/2023
Idioma: Català
Format: Rústica
Nombre de pàgines: 136
Mida: 14.0 x 21.0 cm
15.00 €

Lliurament: 8 dies laborables

ISBN: 9788491809913
Publicació: 03/2023
Idioma: Català
Format: EPUB
6.49 €
ISBN: 9788491809906
Publicació: 03/2023
Idioma: Català
Format: PDF
15.00 €

Sinopsi

La creativitat no és innata. El copywriting s’aprèn. De la mateixa manera que podem treballar els músculs del cos, podem entrenar el cervell a pensar de manera creativa. 

Aquest llibre pretén explicar què és el copywriting o la redacció publicitària, els seus principis, les funcions del redactor, el procés de conceptualització, el poder de l’storytelling per explicar bones històries, i el paper de l’humor per captar l’atenció. Combina teoria i pràctica amb una activitat al final de cada capítol.

El que és difícil no és escriure per a diferents mitjans o entorns digitals, sinó escriure bons textos amb un propòsit concret: persuadir a qui els llegeix.

Autoria

Jordi Caballé May
Autor

Redactor publicitari i guionista. És llicenciat en Sociologia i en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Escriptura de Programes d’Entreteniment i Humor per El Terrat - Universitat Pompeu Fabra (UPF). Amb més de quinze anys d’experiència com a redactor publicitari, ha treballat a les agències de publicitat Ogilvy, Dec BBDO i Alicia. Ha estat responsable creatiu a Time Out, on ha conceptualitzat i creat campanyes online offline, esdeveniments, branded content i accions innovadores. Com a guionista ha treballat als progra-mes El foraster (TV3), El búnquer (Catalunya Ràdio), El matí i la mare que el va parir (Ràdio Flaixbac), Helvètica (La2), 33 Recomana (TV3), La SuperCol (TV3), No perdis el compàs (TV3) i a El Jueves. Ha escrit les gales dels Premis Enderrock, Mundo Deportivo i Festival el Sol, i discursos per a polítics. També és assessor de comunicació i imparteix classes de redacció publicitària, creativitat i guió d’entreteniment i humor a diverses universitats.

Universitat:  Universitat Autònoma de Barcelona

Llibres relacionats