Una palabra vale más que mil imágenes

Una palabra vale más que mil imágenes

Copywriting para persuadir a las audiencias

Jordi Caballé May

Col·lecció: Manuales
Número: s/n

Dades del llibre

ISBN: 9788411660303
Publicació: 03/2024
Idioma: Castellà
Format: Rústica
Nombre de pàgines: 128
Mida: 14.0 x 21.0 cm
15.00 €

Lliurament: 8 dies laborables

ISBN: 9788411660327
Publicació: 03/2024
Idioma: Castellà
Format: EPUB
6.49 €
ISBN: 9788411660310
Publicació: 03/2024
Idioma: Castellà
Format: PDF
15.00 €

Sinopsi

La creatividad no es innata. El copywriting se aprende. De la misma forma que podemos trabajar los músculos del cuerpo, podemos entrenar el cerebro a pensar de forma creativa.
Este libro pretende explicar qué es el copywriting o la redacción publicitaria, sus principios, las funciones del redactor, el proceso de conceptualización, el poder del storytelling para contar buenas historias, y el papel del humor para captar la atención. Combina teoría y práctica con una actividad al final de cada capítulo.
Lo difícil no es escribir para diferentes medios o entornos digitales, sino escribir buenos textos con un propósito concreto: persuadir a quien los lee.

Autoria

Jordi Caballé May
Autor

Redactor publicitari i guionista. És llicenciat en Sociologia i en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Escriptura de Programes d’Entreteniment i Humor per El Terrat - Universitat Pompeu Fabra (UPF). Amb més de quinze anys d’experiència com a redactor publicitari, ha treballat a les agències de publicitat Ogilvy, Dec BBDO i Alicia. Ha estat responsable creatiu a Time Out, on ha conceptualitzat i creat campanyes online offline, esdeveniments, branded content i accions innovadores. Com a guionista ha treballat als progra-mes El foraster (TV3), El búnquer (Catalunya Ràdio), El matí i la mare que el va parir (Ràdio Flaixbac), Helvètica (La2), 33 Recomana (TV3), La SuperCol (TV3), No perdis el compàs (TV3) i a El Jueves. Ha escrit les gales dels Premis Enderrock, Mundo Deportivo i Festival el Sol, i discursos per a polítics. També és assessor de comunicació i imparteix classes de redacció publicitària, creativitat i guió d’entreteniment i humor a diverses universitats.

Universitat:  Universitat Autònoma de Barcelona

Llibres relacionats